Likvid lett a Humet, az FHB és a Pplast

A BÉT közzétette a likvid papírok listáját.
NAPI Online, 2007. október 9. kedd, 17:48
Fotó:

A harmadik negyedév forgalmi adatai alapján továbbra is likvidnek minősül a Mol, az OTP, a Richter, a Telekom, a Fotex, az Egis, a Synergon, az Econet és a Rába. A BIF, a Danubius és a Genesis helyére a Pannonplast, az FHB és a Humet került.

A kötvények között az MKB/3 jelű vállalati instrumentum számít likvidnek.

A tőkepiaci törvény alapján kizárólag a likvid papírok listáján szereplő értékpapírok esetében haladhatja meg az értékpapírok súlya a befektetési alapok portfóliójának 10 százalékát és emelkedhet egészen 15 százalékig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK