Lombardhitel határidős finanszírozás helyett a PannErgynél

A PannErgy a múlt szerdán kifutott, 597 500 darab határidős sajátrészvény leszállításos lezárását követően a határidős részvényfinanszírozásnál kedvezőbb kondíciójú, lombard finanszírozást nyitott megközelítőleg 400 millió forint értékben.
Józsa Bernát, 2010. június 25. péntek, 17:45
Fotó:


A hitel fedezetéül a korábbi határidős pozíciókhoz hasonlóan Synergon és PannErgy részvények kerültek a befogadásra. A finanszírozási ügylet nem érinti a PannErgy biztosítéki értékpapírok által megtestesített szavazati jogának gyakorlását - tette közzé a társaság a BÉT honlapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK