Délelőtt tíz óra után minimális forgalom mellett egy euró 245,75/80 forintot ért, ez valamelyes gyengülés a 245,66-os pénteki záráshoz képest. A dollár továbbra sem jött 200 forint fölé, délelőtt 199,69 forinton kereskedtek vele. A piaci forgalom jelentős megugrása nem várható ezen a héten, amin várhatóan a holnap reggel megjelenő, második negyedéves magyar GDP-adat sem változtat majd érdemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!