Az eurózóna makroadatai megmutatták, hogy az öreg kontinensen a lakossági fogyasztás továbbra is csak döcög, s a Deutsche Börse-papírja is a mélybe bukott a kezdeti rövid szárnyalás után. Az Air France-KLM részvénye a légitársaság forgalmi adatainak fényében szépen emelkedett, a Lufthansa azonban kiábrándította a befektetőket, mivel újabb felárat kénytelen felszámolni a dráguló olaj következtében. A londoni börzén a tulajdonos LSE részvényei húzták lefelé a mutatókat a negatív oldalra, no meg a felvásárlási piacon vevőként megjelenő BAE Systems és BHP Billiton papírjai.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!