Londonban az eladói akarat túlsúlya érvényesült, miközben Frankfurtban kisebb, Párizsban nagyobb optimizmus uralta a részvénypiacot. Az erősödésben közrejátszott, hogy emelkedéssel kezdtek délután a tengerentúli tőzsdemutatók is. Az FTSE-100 0,3 százalékkal 5657,40 pontra apadt, míg a DAX 0,1 százalékkal 5672,28, a CAC-40 pedig 0,7 százalékkal 4944,57 pontra javított.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!