Ma a hazai spekulánsoké a pálya

A pénteki zárás óta nem sokat változott a világ, Amerika folyamatosan esik, de legalább ma nincsenek nyitva.
NAPI, 2010. július 5. hétfő, 08:53
Fotó:

Amerika ismét mínuszban zárt a nemzeti ünnep előtt, Ázsia viszont vegyesen teljesített ma reggel. A tengerentúlon ma is megünneplik július negyedikét, így zárva lesznek, ezért az európai piacok iránytű nélkül maradnak.
Péter János a KBC üzletkötője ennek megfelelő kis forgalomra számít ma a BÉT-en, az árfolyamokat a helyi spekulánsok rángatása határozhatja meg. Nem látok olyan okot, ami miatt felfelé kellene rángatni - fogalmazott az üzletkötő, inkább kis lemorzsolódás lenne indokolt. A forint erősödéssel kezdi a hetet, egy euró 284,5 forint, a svájci frank 213 - 213,5 között ingadozik.
Nyugodt az euró/dollár piac is, miután pénteken érintette az 1,26-os szintet most 1,2540 körül ingadozik.  

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK