Ma egy kis nyugalom lehet

Nem várható ma jelentős elmozdulása a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2011. október 21. péntek, 08:53
Fotó:

A hetet nagy várakozással kezdték a piacok a hétvégi EU-csúcs előtt. Hét végére kiderült, hogy sokat ettől nem kell várni, ennek ellenére nem estek tovább a piacok, s ez erőről is tanúskodhat, így akár a jövő héten megkezdődhet a szokásos év végi emelkedés a tőzsdéken - mondta Balásy Zsolt a Concorde Értékpapír Zrt. szakértője. A mai nap várhatóan viszonylag eseménytelenül telhet, a hétvégi találkozó előtt a szereplő várhatóan nem vállalnak nagyobb pozíciókat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK