Erős maradhat a magyar részvénypiac, nagyon nehéz ugyanakkor kiszámítani, mert tegnap egy nagy vevő volt a piacon, aki a Molt és az OTP-t vette - vélekedett Králik István a KBC üzletkötője.

A mai emelkedés limitált lehet, a Mol nem valószínű, hogy a tegnapi árszinteket meghaladja.
Az OTP emelkedésébe az 5450 - 5500 forintos szint esetleg még beleférhet, de a fölfelé potenciál kevés lehet ahhoz, hogy most vásároljon valaki.

Tegnap idén először jelentek meg komolyabb külföldi vételek, de az eladók között is szép számmal voltak külföldi intézményi befktetők - tette hozzá Králik.

A forint 275-nél van ma reggel, itt is limitált lehet az erősödés, legfeljebb 273-ig mehet el az euró árfolyama az üzletkötő szerint. A svájci frank 215,40 forint.  

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!