Ma mindenki a másikat figyeli

Folytatódhat az iránykeresés a tőzsdéken, egyelőre egy német jött ki, amely negatívan befolyásolhatja a hangulatot.
NAPI, 2009. augusztus 3. hétfő, 08:55
Fotó:

A pénteki záróárak magasságában fogunk nyitni, a piacok egy kis lélegzetvételhez juthatnak a pénteki felfokozott hangulat után - vélekedett Rota Ferenc a Buda-Cash üzletkötője. Az amerikai GDP adatra is vegyes reakciók jöttek, majd inkább a realizálás mellett döntöttek a befektetők - emlékeztetett.

Most délelőtt a kivárás lesz jellemző, mindenki a másikat figyeli, amint az amerikai GDP-adat után is.
A ma reggel megjelent német kiskereskedelmi adatok rosszabbak lettek a vártnál, ez lefelé mozdítja a részvényárakat. Igazán fontos adat ezen felül nem várható. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK