Magát vette a BorsodChem

Ismét saját részvényt vásárolt a BorsodChem. A tegnapi milliós forgalomból azonban szerény mindössze 39 500 darabos volumen került csupán a céghez.
Madarász János, 2004. november 17. szerda, 09:11
Fotó:

A tranzakciót a HSBC Bank a K&H Equites közreműködésével hajtotta végre. A papírokat az 1960 forinton záróár tükrében kifejezetten olcsón, 1921 és 1927 forint között vásárolták. A részvényvásárlást követően BorsodChem 449 500 darab saját részvénnyel rendelkezik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK