A távközlési társaság egy egyszeri, hárommilliárd forint összegű javadalmazást fizet ki munkatársainak, ezzel támogatva őket a növekvő inflációs nyomásból eredő növekvő megélhetési költségek fedezésében.

Továbbá a munkatársak 2023. január 1-jétől bérfejlesztésben részesülnek, amely várhatóan 4,2 milliárd forinttal emeli meg a bérköltségeket 2023-ban - olvasható a Magyar Telekom tájékoztatójában.

A kihívásokkal teli működési környezet ellenére, a társaság úgy döntött, hogy nem indít csoportos létszámcsökkentési programot, viszont korlátozott feltételekkel önkéntes programot hirdet meg.

A bérfejlesztésről és az egyszeri kompenzációs csomagról a társaság megállapodott az érdekképviseletekkel.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!