A Magyar Telekom montenegrói leányvállalata, a Crnogorski Telekom közgyűlése 22 millió euró (a 2008. június 26-ai 238 forintos euróárfolyamon számolva mintegy 5,2 milliárd forint) összegű osztalék kifizetéséről határozott a tavalyi 23,6 millió euró nem konszolidált mérleg szerinti eredmény után. A társaságban 76,53 tulajdonrésszel rendelkező Magyar Telekom mintegy 16,8 millió euró (4,0 milliárd forint) összegű osztalékra jogosult.
A közgyűlés új igazgatósági tagokká választotta Gereon Hammelt és Hans-Peter Schultzot, valamint a kisebbségi részvényesek által jelölt Tripko Krgoviæot. Továbbra is az Igazgatóság tagjai maradnak Szász Dániel, Gábor Pál, Szabó János és Szluha Dénes.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!