Az euró jegyzése nem sokkal 11 órta után már 267,50 forintnál járt szemben a reggel 269,30/40 forintos szinttel. Szakértők szerint, bár az rossz inflációs adat gyengíthette volna a forintot, ám ugyenezen okból nagyobb kamatemelésre számítanak a befektetők, ez pedig pozitív irányba befolyásolja a forint árfolyamát. Ráadásul opciós okok miatt amúgy sem tud gyengülni a forint.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!