Nagyon alacsony a forgalom a tőzsdén, OTP-re 2,7 milliárd, Molra 420 millió, Telekomra pedig 150 millió forint értékű üzletet kötöttek.

Az OTP és a Mol emelkedést mutat, a Richter és a Telekom papírja viszont esik.

Az olajpapír 23120 forinton áll, ez 30 forintos plusz. Az OTP 6250 forint, ami 11 forintos emelkedésnek felel meg.

Nem sokkal nagyobbak a változások a Richternél sem, 37705 forintos árfolyama 65 forintos süllyedést takar. A Telekom 2 forinttal lett olcsóbb, 540 forinton vásárolják.

A régióban sem nagyobb a lelkesedés, az kelet-európai indexek általában 0,2-0,3 százalékos pluszt mutatnak, a törökök viszont fél százalékot esnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!