A BUX a kezdeti emelkedés után már 200 pontos mínuszba került, a hangulatváltozás leginkább az OTP papírját érinti. A részvény reggel optimistán kezdett, 5950 forint fölött is járt, azóta viszont azokra a hírekre, miszerint a bankadó mégsem fog lefeleződni két év után, illetve, hogy a kormány 190-en tervezi befagyasztani a svájci frank árfolyamát, de ennek költségeit esetleg a bankrendszer viseli - meredeken lekanyarodott az árfolyam.
Jelenleg 5760 forinton üzletelnek vele a tegnapi 5880-as árfolyammal szemben.

A gyógyszerszektor megítélésében nincs változás, a reggeli veszteségek súlyosbodtak. A Richter 37350 (-620) forint, az Egis 19410 (-1190) forint jelenleg.

A Maygar Telekom és a Mol még tartja magát, igaz őket érintő rossz hír ma nem is jött ki. A távközlési papír egy százalékos pluszban, 556 forinton áll, az olajpapír 23880 forintos árfolyama 0,4 százalékos emelkedést mutat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!