Már csak az OTP-ben lehet bízni

Két nap alatt nagyon sokat jött föl a BUX, ma már csak az OTP-nél képzelhető el további emelkedés.
NAPI, 2010. szeptember 2. csütörtök, 08:50
Fotó:

Annyira nagy volt a pesszimizmus, hogy így nyilván nem eshetünk le, egy rettenetesen túladott szituációból felpattantak a piacok az elmúlt két napban - mondta Burány Gábor a Strategon üzletkötője. Devizákban ugyanakkor nem látszik a nagy megkönnyebbülés, az euró/dollár ugyan 1,28 fölé tudott menni, de az euró/svájci frank alig bírt erősödni.
Ma ha lesz is emelkedés az csak az OTP-ben, a Mol és a Richter már megtette a magáét - vélekedett az üzletkötő. Az ázsiai piacok nem voltak nagyon lelkesek, az S&P 3 százalékos emelkedésére a legnagyobb plusz a Nikkei másfél százalékja volt.
A BUX 1500 pontot jött föl két nap alatt, ami a bear marketre jellemző viselkedés - tette hozzá.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK