Már ma elkelhetnek az RFV-kötvények

Várhatóan már szerdán eléri az RFV kötvények jegyzése a kétmilliárd forintos felső korlátot, így a jegyzést a társaság a nap végén lezárhatja - jelentette be a cég a BÉT honlapján.
Józsa Bernát, 2010. szeptember 29. szerda, 15:02
Fotó:

Hivatalosan az első sorozat jegyzési időszaka hétfőtől péntekig tartott volna, ám a kibocsátás végleges feltételei lehetővé teszik, hogy az elegendő jegyzés összegyűlése esetén az a harmadik forgalmazási nap után, azaz szerda este is lezárható.

Túljegyzés esetén a kártyaleosztás elve alapján allokálják majd a papírokat a - jegyzés beérkezési időpontjától függetlenül - befogadott ajánlatok között. (Így elvben a szerdán jegyző magánbefektetőknek is juthat a kötvényekből.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK