Már nincs olyan kitörő öröm Amerikában

Magasan kezdtek az amerikai piacok, majd lefelé indultak az indexek a dollár erősödésével párhuzamosan. A piacok rendkívül hektikusak.
NAPI, 2011. november 3. csütörtök, 15:26
Fotó: Napi.hu

Szélsüségesen ingadoznak az árfolyamok Amerikában is, a vezető részvényindexek a határidős mutatók jelzésének megfelelően nagyobb pluszban kezdtek, majd lefelé indultak. Az S&P 500 a kezdeti 1250 pontról 1240-re csúszott vissza, ami 0,22 százalékos emelkedés a tegnapi záráshoz képest.

A Dow 11890 ponton áll, fél százalékos pluszban, míg a Nasdaq 0,15 százalékkal 2644 pontra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK