Már újra adják az OTP-t

A BUX csak rövid ideig tudott erősödni, a déli órákban már a tegnapi zárószint alatt folyt a kereskedés - írja a Portfolio.hu.
portfolio.hu, 2014. július 2. szerda, 12:39
Fotó: MTI/AP

A helyzet igen hasonló a korábbi napokhoz: míg a nyugat-európai piacokon hacsak minimálisan is, de erősödnek az indexek, addig a BUX gyengélkedik, igaz, a régiós tőzsdék többségén szintén az eladók vannak többségben.

A budapesti blue chipek vegyesen teljesítenek: az OTP tovább esik, és a Molt is adják, az olajmulti árfolyama 1 százalékkal került lejjebb. A múlt heti jelentős Mol-részvényeladásról újabb fejlemények derültek ki: az egyik lapnak feltett kérdésre ugyanis a társaság egyik közel-keleti nagytulajdonosa, a Crescent Petroleum cáfolta, hogy ő adott volna el részvényeket. A másik két nagypapírunk közül a Magyar Telekom közel fél százalékkal került délelőtt feljebb, míg a Richter hasonló mértékben esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RonaGyuri, 2014.07.02 13:41

Rogán Toncsi nem csak forintot rengeti!
Ez kedves szokása a Fityeszes potentátoknak, még egy két nap és vetekszik 10-es Kósa-Szájjártató "mókával"
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Trianon2, 2014.07.02 13:19

Vegyel a bux-on es buksz. Raszcvetali jabloni I grusi poplili tumani nad rekoj....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html