Ennek hatására a keresztárfolyam 1,357 és 1,368 között ingadozott a hét utolsó napján. A forint ennek ellenére nem igazán mozgott sokat, bár napközben 270 forint felett is forgott, a nap végére csütörtöki záró ára környékére 269 forintra csorgott le. A dollár erősödését követően az amerikai deviza egységéért 198 forintot kellett fizetni. A svájci frank 208 forintba került a hét végére. Ruzsonyi szerint a 9 százalékos kedvezőnek mondható amerikai munkanélküliségi ráta végül is oldotta a feszültséget a piacon. Ugyanakkor érdemi forint erősödésre már nem számít a szakember, ebben sorsdöntő továbbra is a februári bejelentések lesznek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!