Még egy elemző, aki szereti az OTP-t

A mostani árfolyamnál 20 százalékkal magasabb célárral kezdte meg az OTP követését a Wood.
portfolio.hu, 2015. február 17. kedd, 12:09
Fotó: Napi.hu

Megkezdte az OTP követését a Wood and Company és rögtön vételre ajánlják a magyar bankpapírokat, céláruk 5216 forint - írja a portfolio.hu

A célár közel 20 százalékkal magasabb, mint a jelenlegi árfolyam. A legfrissebb elemzések alapján 8 elemző vételre, 6 tartásra ajánlja az OTP papírjait, és csupán 2 elemző szerint érdemes eladni a magyar bankrészvényt.

Az elemzői célárak átlaga 4525 forint, az elmúlt napok ralija után ez már kevesebb, mint 5 százalékkal magasabb, mint a piaci árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK