Még lejjebb a 12 hónapos dkj-hozam

Két és félszeres lefedettség, illetve csökkenő hozam mellett keltek el a 12 hónapos diszkontkincstárjegyek a csütörtöki aukción.
NAPI, 2009. augusztus 6. csütörtök, 13:29
Fotó:

A felkínált 40 milliárd forintos mennyiségre 103,4 milliárdnyi ajánlattal válaszoltak az elsődleges forgalmazók. Az elfogadott hozamok 7,75-7,89 százalék között szóródtak, a 7,84 százalékos átlag a szerdai másodpiaci benchmarkot egyetlen bázisponttal múlta alul.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK