Az OTP továbbra is vaskos veszteséggel forog, a bankpapírokkal 2,3 százalékkal a pénteki árfolyam alatt, 7125 forinton keredkedtek. A Magyar Telekom 1,4 százalékkal 948 forintra, a Richter 1,2 százalékkal 43 200 forintra gyengült, miközben a Mol 20 680 forinton stagnált. A délelőtt még 20 százalékos nyereséggel forgó Econettel már "csupán" hat százalékos pluszban kereskedtek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!