Megállt az élet a forintpiacon

Nem sok történik, az is nagyon gyenge forgalom mellett.
NAPI Online, 2008. május 20. kedd, 10:36
Fotó:

A forint kedd reggel 246,80-on nyitott az euróval szemben, és fél 11-kor még mindig ugyanez az árfolyam volt érvényben, mondta el a Napi Online-nak Kolba Miklós, az ING tradere. A forgalom szinte zéró, az üzletkötő szerint az euró a 246-247,50 forintos sávban fog mozogni. A régióban némi gyengülés tapasztalható; a lengyel zloty és a török líra hanyatlik az euróval szemben.

Kedden délelőtt egy svájci frankért 151,30, egy dollárért pedig 158,10 forintot kellett adni, míg egy eurót 1,5602 dollárra lehet beváltani.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK