Megbillent a forint a brüsszeli jelentésre

Az Európai Bizottság idén és jövőre is 3 százalék feletti magyar költségvetési hiányt lát, ezért ismét távolabb került annak lehetősége, hogy kikerüljünk a túlzott deficit eljárás alól. A hírre a forint azonnal 293 fölé esett az euróval szemben, persze még így is erősebb a csütörtöki szintnél.
Beke Károly, 2013. február 22. péntek, 11:12
Fotó: Napi.hu

Negatívan reagált a forint a Brüsszelből érkezett kedvezőtlen jelentésre, a korábbi 293 alatti euróárfolyam pillanatok alatt emelkedni kezdett, így nem sokkal 11 óra után 293,01-nél állt az euró jegyzése, ami még mindig 0,24 százalékkal alacsonyabb volt a csütörtöki árfolyamnál. A dollárral szemben 221,68-nál állt a magyar fizetőeszköz, míg a svájci frank 238,13 forintba került.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

coni, 2013.02.22 16:22

Brüsszel nem ismeri Matolcsyt. Majd kiigazítja a költségvetést az 1.2. majd 3.-as sorszámú csomagokkal. Majd Varga is igazít rajta néhányszor, csak győzzük megfizetni. 350 Milliárd hiányzik, lábujjhegyen. És csak most kezdődött az év.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

bertalaszlo, 2013.02.22 14:39

Ha Brüsszelnek ilyen látnoki képessége van, súgja meg nekem az 5 ös lottó nyerőszámait, akkor feltétel nélkül hiszek neki.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html