A befektetési bank nyeresége ezzel az 1999-es tőzsdére kerülés óta nem látott mélypontra esett. A társaságot - csakúgy, mint versenytársait - a nyilvános kibocsátások, a fúziók és cégfelvásárlások visszaesése sújtja, s a negyedik negyedévben a helyzet további romlása várható. A First Call/Thomson Financial által megkérdezett elemzők a nyereség 33 százalékos csökkenésére számítanak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!