Megcsappant az érdeklődés a magyar állampapírok iránt

Szerény érdeklődés mellett keltek el a háromhónapos dkj-k a keddi aukción.
NAPI, 2011. február 22. kedd, 13:27
Fotó:

A meghirdetett 50 milliárdos mennyiségre 82,5 milliárd forintnyi ajánlattömeget nyújtottak be az elsődleges forgalmazók a háromhónapos dkj-k keddi aukcióján. (Egy héttel korábban még közel négyszeres volt a lefedettség.)

Az elfogadott hozamok 5,96 százalékos átlaga az egy héttel korábbinál 2, a hétfői másodpiaci benchmarknál pedig 6 bázisponttal magasabb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK