Megcsúszott Budapest

Röviddel a nyitás után fél százalék körüli csökkenést mutat a BUX.
NAPI, 2010. október 5. kedd, 09:12
Fotó:

Az index értéke 10 perccel a nyitást követően 22 966 pont, ez fél százalékkal alacsonyabb a hétfői záróértéknél. Az összes vezető részvény árfolyama lefelé mozdult el a 661 forinton stagnáló Magyar Telekom kivételével. Az OTP 5272 forint, mínusz fél százalék, a Mol hasonló mértékben esik, 20 680 forintra.


A Richter egy százalékkal lett olcsóbb, 46 900 forint, az Egis tegnapi csúcsa közelében 22 635 forinton stagnál.Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK