Meggyőző forgalom nélkül emelkedünk

Minimális forgalom mellett egész nap emelkedni tudott magyar tőzsde kedden délután fél kettőig. A BUX ekkor 17 931 ponton 1,8 százalékos pluszban volt.
NAPI, 2009. augusztus 18. kedd, 13:32

A vezető részvények közül a legtöbbet a 3 százalékkal a Magyar Telekom emelkedte, amely így 703 forinton állt. Az OTP 4538 forintos értéke 2,8 százalékos emelkedést, a Mol 13 350 forintos ára 1,5 százalékos drágulást jelentett.

A Richter gyakorlatilag előző napi értéke közelében 35 300 forinton állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK