Megindult az OTP, húzza a piacot

A régiós szektortársakhoz hasonlóan felfelé indult az OTP árfolyama, s pluszban húzta a BUX indexet.
NAPI, 2012. augusztus 6. hétfő, 10:12
Fotó: Napi.hu

Masszív, az első órában 2milliárd forint feletti forgalommal 1,6 százalékkal drágulnak az OTP részvényei a kereskedés első órájában, 3645 forintig jutottak. Ezzel a BUX indexet is sikerült pluszban húzni, a vezető mutató néhány perccel 10 óra után 0,3 százalékkal emelkedik, 17 700 pontra. A Mol 16 975 forinton stagnál, a Magyar Telekom viszont esik, történelmi mélypontja alatt is járt már, 410 forinton. A Richter 39 280 forinton stagnál, az Egis másfél százalékkal drágult, 16 400 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK