A Dow Jones 0,24 százalékot ment le, és 11098 ponton fejezte be a kereskedést, miközben a Standard & Poor's indexe 0,43 százalékos csökkenés után 1256 ponton állt meg. A technológiai papírok mozgását követő Nasdaq Composite 0,65 százalékkal egy nappal korábbi zárószintje alatt hagyta el a parkettet, azaz 2158 ponton fejezte be a kereskedést. A legjobban a kamatérzékeny bank-, illetve brókerpapírok estek, a JPMorgan Chase & Co. 1,1 százalékot ment le, a Wachovia Corp. pedig 1,4 százalékot. A nap nyertesei az internetrészvények voltak, a Google Inc. 1,3 százalékot drágult, a Yahoo Inc. papírja pedig 1 százalékot erősödött.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!