Mégis jól ment az AAA Autonak

Az AAA Autó egy évvel ezelőtti eredményét közel 4,1 millió euróval javította, a várakozásokat felülmúló nyereséggel a cég bejelentése szerint
Leszák Tamás, 2009. július 30. csütörtök, 10:45
Fotó:

Az AAA Autó 1,6 millió euró nettó nyereséget jelentett a második negyedévről, egy évvel ezelőtt 2,5 millió euró veszteséget termelt a vállalat. A mostani eredmény felülmúlta az 1 millió eurós elemzői várakozásokat - közölte a KBC Securities hírlevele.

A cég közlése szerint a jó teljesítmény legnagyobb mértékben a mindenre kiterjedő költcségcsökkentési intézkedéseknek és a működési hatékonyság növelésének köszönthető. Az első féléves jelentését augusztus 27-én teszi közzé a társaság. A budapesti kereskedés első órájában az AAA Auto árfolyama 6 forinttal, 6,38 százalékkal emelkedett 94 forintos nyitó ára fölé.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK