Mégis kivásárolják a TvNetworköt

A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft nyilvános vételi ajánlatott tett a TvNetwork Telekommunikációs Szolgáltató Nyrt maradék részvényeire - tette közzé a társaság.
NAPI, 2012. június 29. péntek, 18:05
Fotó: Napi.hu

A TvNetwork nagytulajdonosai - a Digi mellett a CAROSE B.V., a Trumbull Capitol Advisors és a Sjor Capital Limited - korábban az elérhető részvények 85 százalékát és a szavazati jogot nyújtó papírok 99 százalékát birtokolták. Az ajánlati ár a már korábban is említett 300 forint lesz részvényenként, ez jelenlegi 225 forintos árhoz képest tehát 33 százalékos prémiumot jelent. A közlemény szerint pénteken nyújtották be az ajánlatot engedélyeztetésre a PSZÁF-nak. Az ajánlat lebonyolítását a Concorde végzi majd.Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK