Megjöttek a profitrealizálók Európába

Megérkezett a korrekció a Fed kamatvágását követő hirtelen erősödés után, a DAX 0,2 a CAC 0,7 az FTSE-100 pedig 0,5 százalékkal gyengült.
NAPI Online, 2007. szeptember 20. csütörtök, 18:22
Fotó:

Jelentősen esett a Deutsche Bank jegyzése, miután a bank vezérigazgatója egy interjúban elismerte, hogy jelentős veszteségeket lesznek kénytelenek leírni a gondatlanul kiadott hitelek miatt. Nem szerepeltek jobban a francia szektortársak sem, a BNP Paribas és a Credit Agricole eséséhez az általánosan pesszimista hangulat mellett a JPMorgan leminősítése is hozzájárult. Több mint 15 százalékkal drágultak viszont a Londoni Értéktőzsde részvényei, köszönhetően annak, hogy a dubai tőzsde 28 százalékos részesedést vásárolt a börzében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK