Megkezdődött a Mol hitelének szervezése

A megbízási levél aláírása után megkezdődött a Mol 2 milliárd euró összegű kölcsönének szervezése - írja az MTI.
NAPI Online, 2007. szeptember 14. péntek, 15:38

A hitelt hat bank, a BNP Paribas, a Citigroup, az ING, a The Bank of Tokyo-Mitsubishi, UFJ Royal Bank of Scotland és a Unicredit/Bank Austria Creditanstalt szindikálja - írja az MTI.

A 2 milliárd eurós hitelt általános vállalati-, illetve stratégiai beruházásainak finanszírozására kívánja felvenni a Mol - mondta Somlyai Dóra. Piaci információk szerint a hitel felára LIBOR plusz 27,5-50 bázispont.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK