A részvénypiac forgalma 12,5 milliárd forint volt, a vezető részvények a stagnáló Magyar Telekom kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest - írja az MTI.

Az Equilor Befektetési Zrt. elemzője eseménytelennek nevezte a szerdai kereskedést. Napközben kibocsátói hír nem jelent meg, a vezető részvények vállalati bejelentés nélkül veszítettek az értékükből, az árfolyamokat legfeljebb a befektetői hangulat befolyásolta - tette hozzá Józsa Bence.

A Mol árfolyama 18 forinttal, 0,76 százalékkal 2358 forintra csökkent, 1,3 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 320 forinttal, 1,97 százalékkal 15 955 forintra esett, forgalmuk 8,4 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama nem változott, 427 forint maradt, forgalma 174,0 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 15 forinttal, 0,19 százalékkal 7890 forintra gyengült, a részvények forgalma 1,9 milliárd forintot ért el.

A BUMIX 3767,61 ponton zárt szerdán, ez 18,97 pontos, 0,50 százalékos csökkenés a keddi záráshoz viszonyítva.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!