Meglepetés a Google-től

A vártnál jobb eredményt ért el az internetes keresőjéről ismert Google.
NAPI Online, 2006. április 21. péntek, 11:36
Fotó:

A cég tegnap közzétett negyedéves beszámolója szerint az árbevétel 79 százalékkal 2,25 milliárd dollárra duzzadt, a nettó eredmény pedig az egy évvel korábbi 369 millió dollárról 592 millió dollárra hízott. Utóbbi részvényenként 1,95 dolláros profitot jelent, ami bőven meghaladja a Thomson First Call által valószínűsített 1,75 dolláros nyereséget. A kiváló eredmény nyomán a cég árfolyama jelentősen erősödött a tőzsdén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK