Az index negyed 12 után 2,2 százalékos többletnél tartva 26 899 ponton állt. A vezető papírok többsége erősödött: a Mol 2,4 százalékra növelve előnyét 26 900, a Telekom 1,4 százalékos drágulással 940 forinton forgott, míg Richter feladva többletét a stagnálást jelentő 36 000 forintos szintre tért vissza. A prímet a 3,4 százalékkal 9000 forintra ugró OTP vitte. Ebben vélhetően közrejátszott a cég megerősített nyereségterve is, amiről a NAPI Gazdaság számolt be.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!