A csütörtöki másodlagos állampapírpiacon egyedül a három hónapos diszkontkincstárjegy hozama nőtt, az is csupán 2 bázisponttal 6,55 százalékra. Ugyanakkor a 12 hónapos stagnált, míg a 6 hónapos 7 bázisbontott csökkent. Az éven túli lejáratok esetében 3-11 bázispontos volt a csökkenés, a legtöbbet az 5 éves futamidő esett vissza, aminek így 7,25 százalék volt a hozama.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!