Az igazgatóság tagjai. Holtzer Péter, az igazgatóság elnöke, Szalai Sándor vezérigazgató, Köves Benedek vezérigazgató-helyettes. A Társaságnál eddig a vezérigazgató látta el egy személyben az igazgatóság feladatait. Holtzer Péter új megbízása keretein belül a hazai, a regionális alapkezelési és intézményi vagyonkezelési stratégiai tervezés, üzlet- és termékfejlesztési tevékenység irányításában, a csoport külföldi alapkezelő vállalatai tevékenységének kialakításában és a működés kontrolljában fog tevékenykedni. Az OTP Alapkezelő Rt. újonnan megválasztott vezérigazgatója, Szalai Sándor 2002 óta áll a társaság alkalmazásában, értékesítési igazgatóként, nyolc éves alapkezelési piaci tapasztalattal rendelkezik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!