Megszállták a szurkolók a japán mobilhálózatot

Tízszeresére ugrott a japán belföldi mobilhálózat forgalma helyi idő szerint éjféltől, amikor a szurkolók elkezdték hívni azokat a számokat, amelyeken három hétvégi meccsre lehetett jegyet rendelni, beleértve az orosz-japán összecsapást is. Az NTT DoCoMo közlése szerint csak a hívások 10 százaléka ért célba, az NTT East Corp szerint három perc alatt kétmillióan próbálkoztak a hívással.
NAPI, 2002. június 7. péntek, 09:17


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK