Megszűnik a Codex Értéktár és Értékpapír Zrt. tőzsdetagsága

A Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) vezérigazgatója a Codex Értéktár és Értékpapír Zrt. kereskedési jogát a részvény szekcióban április 11-i hatállyal felfüggeszti, valamint tőzsdetagságát április 15-i hatállyal megszünteti - közölte honlapján pénteken a magyar börze.
MTI-Eco, 2016. április 8. péntek, 19:45
Fotó: Napi.hu

A tájékoztatás szerint a Codex Értéktár és Értékpapír Zrt. április 8-i levelében kérte kereskedési jogának felfüggesztését a magyar tőzsde részvény szekciójában április 11-i hatállyal, valamint tőzsdetagságának megszüntetését is április 15-i hatállyal.

A BÉT vezérigazgatója a Budapesti Értéktőzsde Zrt. általános üzletszabályzata szerint járt el, és a tőzsdetag kérése szerint határozott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK