A Graphisoft modell-alapú tervezőszoftvere GDL technológián alapul. A publikáláshoz kapcsolódó költségek megszűnésével a Graphisoft mind az általános, mind pedig az egyedi igények kielégítését célzó intelligens épületelem-katalógusok számának növekedésére számít. Az elektronikus könyvtárak minden építész számára egyszerűen hozzáférhetővé válnak az interneten keresztül, ami - a cég közleménye szerint - növeli az ArchiCAD használatának hatékonyságát és a termék piaci versenyképességét. A menedzsment várakozásai szerint a változás nem befolyásolja a társaság 2003-as pénzügyi eredményeit.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!