Pedig a jelek nem mutatkoztak túl jóknak, ugyanis a dollár a jennel szemben átmenetileg ismét erősödött. Ez azonban immár nem okozott pánikot, s többek között Tokyo Electron, a világ második félvezető gyártójának részvényei is feljebb kúsztak 3,7 százalékkal. E mellett a bankszektor részvényei álltak a befektetői érdeklődés középpontjában, ugyanis újsághírek szerint a közpénzekkel kisegített hitelintézetek elkerülhetik a tőkeleszállítást.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!