Megtörte a líbiai átkot Amerika?

Gyenge emelkedéssel nyitottak csütörtökön a Wall Street-i tőzsdeindexek.
NAPI, 2011. február 24. csütörtök, 15:55
Fotó:

Az elmúlt két nap meredek esését kővetően újra enyhe gyengüléssel nyitottak, majd emelkedésbe váltottak csütörtökön a tengerentúli tőzsdeindexek: a Dow 0,15, a Nasdaq 0,4, az S&P 500 pedig 0,1 százalékos plusszal kezdte a kereskedést.

Alapvetően továbbra is hatással vannak a befeketetőkre a líbiai események, valamint a lázadások okozta kőolaj exportcsökkenés miatt emelkedő árak, ám a ma napvilágot látott munkanélküliségi számok, valamint az egyes vállalati gyorsjelentések jókedvre derítették a befektetőket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK