Az euró koradélután ugyan egészen 271,60 forintig drágult a bankközi devizapiacon, ám nem sokkal öt óra előtt újra a 270-es szint alatt forgott, mindössze 0,2 százalékkal előző napi záróértéke fölött. A zloty még ennél is jobban szerepelt, eurójegyzése 4,1200 alá csökkent zárásra, 0,4 százalékkal erősödve. A forinthoz és a zlotyhoz képest az elmúlt időszakban alulteljesítő cseh korona minimális gyengülést jelzett a bankközi piac zárásakor 25,4750-en. A dollár eurójegyzése már a reggeli órákban újra 1,50 alá csökkent, délután pedig, az amerikai elnök azon bejelentését követően, hogy a munkaerő-piaci helyzet megoldása érdekében már decemberre új csúcstalálkozót hív össze 1,49 alá is benézett, egészen 1,4860-ig csökkenve. A zöldhasúért 181,30 forintot, a svájci frankért 178,50 forinton kértek zárásban a bankközin.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!