A tegnapi amerikai történésekhez képest relatíve moderált esés volt Ázsiában, Európában viszont sokkal kevésbé vannak vevők, így itt nagyobb százalékú esés lesz mint ott - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.
A 23 ezer pontos erős támasz a BUX-ban ma letörlődik, így mostantől mindenki, aki a 40 milliárdos OTP-forgalomban tegnap felszívta a részvényeket, azok is a kiszállást fogják keresni.

Mostantól a hangulat gyökeresen meg fog változni, a vételi pozíciók sokkal kockázatosabbak lesznek, mint eddig. Roppant nagy volatilitás és csapkodás várható ma is és a további napokban is - mondta Nyári.

Valószínűleg egy lefelé tartó trendbe csúszunk bele, miközben a Richteren kívül nincs defenzív magyar részvény, a Telekom sem az az emelkedő hozamkörnyezet mellett.
Hány dollárt kell esnie az olajnak, hogy a Mol is kövesse - tette fel a kérdést az üzletkötő annak kapcsán, hogy az olajpapír rendkívül erősnek mutatkozott az elmúlt napok esése közepette.

Az egyes részvények esetében technikailag a Molban ezer forintos esés benne lehet, az OTP-ben a 6000 forint környéke jelenthet támaszt a mai napon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!