Melyik piac lesz nyitva a hosszú hétvégén?

Zárva tart hétfőn a hazai tőzsde a húsvéti ünnepek miatt, azonban Európa nagy részén már pénteken sem lesz kereskedés. Az amerikai tőzsdék szintén zárva lesznek pénteken, hétfőn viszont itt már lesz kereskedés.
portfolio.hu, 2011. április 21. csütörtök, 10:30
Fotó:

Szinte sehol nem lesz Európában tőzsdei kereskedés hétfőn és pénteken, a régióban a BÉT-en kívül csak a bukaresti, a prágai és a moszkvai részvénypiac tart nyitva a hét utolsó napján, míg hétfőn az utóbbi kivételével mindenhol szünetel a kereskedés.

A húsvéti ünnepek miatt pénteken az Egyesült Államok részvénypiacai is zárva tartanak, hétfőn viszont már zavartalan lesz a kereskedés. A távol-keleti tőzsdék közül pénteken és hétfőn is zárva tart Hongkong.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK