Merevedésben a forint

A forint maradt ott, ahol volt.
NAPI Online, 2007. szeptember 26. szerda, 09:48
Fotó:

Tegnap délután 250,60 forinton jegyezték az eurót, ma délelőtt pedig 250,40/60 forint állt a kurzus, vagyis nem történt változás. Kolba Miklós, az ING devizakereskedője elmondta: totális nihil jellemzi a piacot, az árfolyam lemerevedett, forgalom, üzlet nincs. A dollár amúgy olcsóbb lett, miután az amerikai deviza gyengült az euróval szemben a nemzetközi piacokon, így a korábbi 177,40 foritnos árfolyam 177,25 forintra változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK