A BUX index nagyjából ott van, ahol reggel kezdett, fél százalék pluszban, 23 104 ponton járt délután fél kettőkor. Az OTP-t a kezdeti lelkesedés ugyan 6200 forint fölé repítette, innen azonban 6168 forintig pofozták vissza árfolyamát, ez 22 forintos csökkenés. A Molt délelőtt 10 kor 23 000 forint fölé húzták egy kevéssel, azóta ott is ragadt az árfolyama, 1,8 százalékos pluszban. A Magyar Telekom 538 forintra csúszott vissza.

A Richtert szűnni nem akaró eladók nyomják az elmúlt hónap legfontosabb támasz szintjére, 35 800 és 35 900 forintra, az Egis 19 070 forint felett stabilizálódott a tegnap délutáni leöntés után.

A befektetők a kezdeti fejcsóválás után elkezdtek örülni a CIG gyorsjelentésnek, s 900 forintig, fél százalék pluszba hajtották fel a kezdetben másfél százalékkal eső papír árát. Az Állami Nyomda gyorsjelentésére és az azt követő tájékoztatóra az optimista elemzői várakozások közepette két százalékot meghaladó emelkedéssel készül, 788 forinton cserél gazdát a részvény.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!